Montechiarone

Vrijstaand huis met prachtige loggia in het sprookjesachtige landschap ten oosten van Siena, ruim, artistiek en comfortabel ingericht. Terrein met gazon en schaduw, fraaie uitzichten. Zwembad alleen voor gebruik van huurders, met weids uitzicht. Naast het huis ligt nog een ander gebouw waarin een zeer beschaafde oude Engelse heer woont. Boodschappen in Pianella of Siena op 8 km.

 

  • Siena
  • 8
  • € 1750 tot € 2600
  • privé-zwembad

Omschrijving

Zeer rustig gelegen in het prachtige glooiende heuvelland ten oosten van Siena en op slechts 8 km van Siena en naast een gebouw waar een zeer bescheiden en beschaafde Engelse historicus woont (die geen gebruik maakt van het zwembad!). Ideale plek om van het landleven en de rust te genieten en van de nabijheid van een prachtige stad met restaurants, terrassen, winkels en alle faciliteiten. De eigenaresse van Montechiarone heeft dit huis, dat het midden houdt tussen een villa met loggia en een boerenhuis met veel smaak en met schilderijen en objecten van bevriende kunstenaars ingericht. De huurder zal zich snel thuis voelen en kan ongestoord genieten van dit charmante huis, van de prachtige loggia met uitzicht op omringend landschap, een tuin met gazon, schaduw van grote dennen, een zwembad met pergola en fraaie uitzichten.

Indeling Montechiarone

Trap naar eerste verdieping. Eerste verdieping: entree in zeer grote zitkamer/eetkamer met grote schouw en open haard, aparte eetkeuken met gasfornuis, oven en afwasmachine, deur naar loggia. Vanuit de zitkamer komt men in een tweede zitkamer en aansluitend nog een slaapkamer met twee eenpersoons beden. Aan de andere kant van de zitkamer vindt u een tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer, met douche, dubbele wastafel bidet en wc. Vanuit deze slaapkamer komt men in een slaapkamer met twee eenpersoons bedden en deur naar loggia. Derde tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer. Aparte badkamer.

Betaling

Na telefonische reservering ontvangt u een inschrijvingsformulier per email. Dit formulier z.s.m. ingevuld terugsturen. De boekingskosten van € 25,- en de commissie van € 100,- tot € 150,- per week overmaken (rekeningnummers staan op het inschrijvingsformulier). Wij sturen u een bevestiging van ontvangst met daarop vermeld hoe u de eigenaresse in Italië moet betalen. De eigenaresse vraagt een aanbetaling van 20% van de totale huursom.

Schoonmaak

U wordt geacht het huis met de (gedeeltelijk) antieke meubels met respect te behandelen, in behoorlijke staat achter te laten en eventuele schade of breuk te melden.

Aankomst en vertrek

Gelieve te arriveren op zaterdagmiddag tussen 16:00 en 19:00 uur.

Vertrek uiterlijk zaterdagmorgen om 10:00 uur.

Bijzonderheden

CD-speler, wasmachine, afwasmachine.

Internetverbinding aanwezig.

Parkeerplaats met schaduw.

Centrale verwarming te betalen naar verbruik.

Mogelijkheid tot catering van Toscaanse maaltijden.

Prijzen voor minder personen of voor langere perioden op aanvraag.

Boodschappen in Siena op 8 km.

Prijs per week in euro’s exclusief € 100,- tot € 150,- per week commissie en € 25,- boekingskosten
personen 03/04 – 2905 29/05- 25/09 25/09 – 23/10
Montechiarone 8 € 2100,- € 2600,- € 2100,-

Vraag Informatie Aan

Siena

Pin It on Pinterest