Masseto

Ruime en zeer verzorgde huizen op het landgoed van de gastvrije familie d’Aubert. Weidse uitzichten op de Chianti-heuvels. Goed wandelen. Boodschappen in Panzano op 6 km. Restaurant op loopafstand.

 

  • La Piazza
  • 2, 2x 4 en 6
  • € 670 tot € 1605
  • zwembad

Omschrijving

Het prachtige landgoed Masseto in La Piazza di Sopra is zeer rustig en mooi gelegen in de Chianti-heuvels, tussen bossen, wijn- en olijfgaarden. Op het terrein bevinden zich diverse huizen: het huis van de zeer gastvrije eigenaren en 4 ruime en comfortabele appartementen. Zwembad (5 x 15 m) wordt heel af en toe ook gebruikt door de eigenaren. Uitstekende wandelmogelijkheden.

 

Indeling Il Cappero

Begane grond: entree in zitkamer, aansluitend ruime eetkeuken met oven en afwasmachine, open trap naar eerste verdieping: zitkamer met houtkachel, slaapkamer met tweepersoons bed, slaapkamer met 2 eenpersoons­bedden. Kleine doorgangsslaapkamer met divanbed, twee badkamers met douche. Terras met veel privacy en fraai uitzicht.

Indeling Leccio

Entree in hal met bank, ruime eetkeuken met oven en afwasmachine. Eerste verdieping: zitkamer met schouw, slaapkamer met tweepersoons bed, twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden, badkamer met bad, handdouche, bidet en wc, badkamer met douche, bidet en wc. Terras meteen voor de deur. Er is ook een buitentrap die meteen toegang geeft tot de zitkamer op de eerste verdieping.

Indeling Quinto

Eigen opgang langs buitentrap. Eerste verdieping: zitkamer met televisie bankje en fauteul; ruime eetkeuken met oven, slaapkamer met tweepersoons bed en badkamer met douche. Groot terras, gedeeltelijk overdekt voor het huis.

Indeling Vittoria

Eigen opgang langs buitentrap. Zitkamer met open haard en televisie, ruime eetkeuken met oven en afwasmachine, slaapkamer met tweepersoons bed en badkamer, slaapkamer met twee eenpersoons bedden en badkamer. Eigen stuk terras naast het huis.

Betaling

Na telefonische reservering ontvangt u een inschrijvingsformulier per email. Dit formulier z.s.m. ingevuld terugsturen. De boekingskosten van € 25,- en de commissie van € 70,- tot € 100,- per week overmaken (rekeningnummers staan op het inschrijfformulier). Wij sturen u een bevestiging van ontvangst en aanwijzingen voor de betaling aan de eigenaren. Betaling met creditcard mogelijk.

Schoonmaak

U wordt geacht het appartement in behoorlijke staat achter te laten en eventule schade of breuk te melden.

Aankomst en vertrek

Gelieve te arriveren op zaterdagmiddag tussen 16.00 en 19.00 uur.
Vertrek uiterlijk zaterdagmorgen om 9.30 uur.

Bijzonderheden

Extra persoon € 50,- per week (Leccio € 70,- per week).
Satelliet tv in alle huizen.
Internet beschikbaar.
Telefoon en wasmachine aanwezig, kosten naar verbruik.
Haardhout in beperkte hoeveelheid aanwezig.
Zelf handdoeken meenemen voor bij het zwembad!
Huiswijnen en olijfolie te koop.
Boodschappen in Panzano op 6 km of in Castellina in Chianti op 12 km.
Schoonmaakkosten: € 30,- (Quinto), € 60,- (Vittoria en Cappero) en € 80,- (Leccio).
Verwarming: Quinto € 60,- per week, Vittoria en Cappero € 120,- per week, Leccio 160,- per week.

 

Prijs per week in euro’s exclusief € 80,- tot € 100,- per week commissie en € 25,- boekingskosten
personen06/06 – 22/08Overige periodes
Il Cappero4€ 1380,-€ 995,-
Leccio6€ 1605,-€ 1135,-
Quinto2€ 850,-€ 670,-
Vittoria4€ 1245,-€ 905,-

Vraag Informatie Aan

La Piazza

Pin It on Pinterest