Il Borgo

Twee grote gebouwen met elk twee appartementen met eigen opgang en tuin/terras, op wijngoed van hartelijke familie die in de villa woont. Ligging in prachtig landschap ten zuiden van Florence met wijn- en olijfgaarden en bossen.

Historische tuin met barok ‘grotto’. Bushalte, bar en boodschappen op 350 m in la Romola, alle voorzieningen in Cerbaia op 2 km. Florence op 8 km.

 

 

  • San Casciano
  • 2x 4, 5 en 2x 6
  • € 570 tot € 1300
  • zwembad

.Omschrijving

In de prachtige heuvels van San Casciano Val di Pesa, op ongeveer 8 km van Florence temidden van de wijn- en olijfgaarden van de eigenaren van dit landbouwbedrijf met villa en twee grote huizen (Casale en Torretta) met elk twee appartementen. Er is hier ook een mooie ietwat vervallen historische tuin met citroenboompjes in antieke terracotta potten en zelfs een grotto.

De sfeer van dit familiebedrijf is zeer sympathiek. De vier appartementen met toegang op de begane grond hebben elk een eigen terras/tuin met veel privacy. Bij il Casale ligt het zwembad. Het terrein wordt bereikt via een 300 m lange oprijlaan en is afgesloten door een hek met afstandsbediening. Op loopafstand ligt het gehuchtje la Romola met alimentari en een pizzeria/bar. Op 2 km ligt Cerbaia met bank, postkantoor en restaurants.

Indeling Casale 1

Begane grond: grote zitkamer met open haard en toegang tot terras/tuin. Nog een zitkamer. Ruime eetkeuken met oven, magnetron, afwasmachine en openslaande deuren naar terras. Badkamer met douche (geschikt voor gehandicapten). Eerste verdieping: slaapkamer met tweepersoons bed en 2 slaapkamers met twee eenpersoons bedden, badkamer met douche.

Indeling Casale 2

Begane grond: toegang vanuit de tuin in zitkamer met kleine open haard. Nog een zitkamer. Ruime eetkeuken met oven, magnetron en afwasmachine, toegang naar de tuin. Badkamer met douche. Eerste verdieping: slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, slaapkamer met eenpersoonsbed, badkamer met douche. Tuin met veel privacy. Dit appartement ligt naast Casale 1.

Indeling Torretta 1

Begane grond: grote zitkamer met open haard en tweepersoons divanbed. Ruime eetkeuken met oven, magnetron, afwasmachine. Badkamer met douche. Eerste verdieping: slaapkamer met tweepersoons bed en slaapkamer met twee eenpersoons bedden, badkamer met douche. Voor de deur een stuk tuin met panoramisch uitzicht.

Indeling Torretta 2

Begane grond: kleine eetkeuken met afwasmachine, oven en magnetron. Eerste verdieping: slaapkamer met tweepersoons bed, slaapkamer met twee eenpersoons bedden, badkamer met douche. Tuin met groot gazon, zitje en mooi uitzicht. Dit appartement ligt aan de achterkant van Torretta 1, in hetzelfde gebouw.

Betaling

Na telefonische reservering ontvangt u een inschrijvingsformulier per email. Dit formulier z.s.m. ingevuld terugsturen. De boekingskosten van € 25,- en de commissie van € 70,- of 80,- per week overmaken (rekeningnummers staan op het inschrijvingsformulier). Wij sturen u een bevestiging van ontvangst met daarop vermeld hoe u de eigenaren moet betalen.

Schoonmaak

U wordt geacht het huis in behoorlijke staat achter te laten en eventuele schade of breuk te melden.

Schoonmaakkosten € 150,- per week. 

Aankomst en vertrek

Gelieve te arriveren op zaterdagmiddag tussen 16.00 en 19.00 uur.

Vertrek uiterlijk zaterdagmorgen om 9.30 uur.

Bijzonderheden

Wasmachine voor gemeenschappelijk gebruik (met munten).

Wifi aanwezig.

Satelliet tv, vaatwaser, ijskast met diepvriesvak in alle appartementen.

Centrale verwarming naar verbruik.

Zwembad 12 x 6 m en 1.40 tot 2.20 m diep.

Wijn, olijven, olijfolie, citroenen en kappertjes te koop.

Bushalte voor bus naar Florence in la Romola op 300 m.

Boodschappen in la Romola (350 m) boodschappen, restaurants, tennisbaan in Cerbaia ( 2 km).

 

Prijs per week in euro’s exclusief € 70,- of € 80,- per week commissie en € 25,- boekingskosten
Personen 16/04 – 18/06 18/06 – 27/08 27/08 – 17/09 Overige periodes
Casale 1 6 € 850,- € 1300,- € 850,- € 800,-
Casale 2 5 € 800,- € 1200,- € 800,- € 700,-
Torretta 1 6 € 820,- € 990,- € 820,- € 700,-
4 € 750,- € 920,- € 750,- € 650,-
Torretta 2 4 € 650,- € 850,- € 650,- € 570,-

Vraag Informatie Aan

San Casciano

Pin It on Pinterest