Agriturismo Torriano 

In de beroemde Toscaanse heuvels, omgeven door wijn- en olijfboomgaarden ligt Agriturismo Torriano. Een mooi rustiek landhuis met vier appartementen op een in bedrijf zijnde boerderij. Het agriturismo wordt gerund door een zeer sympathieke Italiaanse eigenaresse en haar zoon. U geniet van rust en comfort op een prachtige locatie met mooi uitzicht over de heuvels. Van drukte heeft u geen last en toch ligt Florence op een steenworp afstand.

 

  • San Casciano in Val di Pesa, Montefiridolfi
  • 2, 2x 4 en 6
  • € 450 tot € 980
  • zwembad, groot speelveld, goed uitgeruste appartementen

Omschrijving

Torriano is slechts 5 minuten rijden vanaf de doorgaande weg naar Florence en Siena. Eenmaal van de snelweg kom je in een oase van rust over een mooie landweg, langs wijn- en olijfvelden. De Italiaanse eigenaresse is zeer gastvrij en spreekt goed Engels. De kamers in de appartementen zijn ruim en mooi ingericht. De keukenapparatuur en de keukenbenodigdheden zijn zeer compleet en er is gratis wifi in ieder appartement. In de tuin rondom het huis en bij het zwembad, staan diverse soorten fruitbomen, waarvan de gasten de vruchten mogen plukken voor eigen gebruik. Het is allemaal zeer sympathiek georganiseerd. En er is tegenwoordig ook al een electrische laadpaal aanwezig!

Indeling Appartement Torriano 1

Begane grond; entree in ruime hal, 2 treetjes naar de woon- eetkeuken met vaatwasser, fornuis met oven en magnetron. Toegang tot de overdekte loggia met eettafel. Vanuit de hal ook toegang naar de slaapkamer met 2 persoon bed en eigen badkamer (wastafel, douche, wc, bidet) en 1 slaapkamer met 2 x 1 persoon bed met badkamer (wastafel, douche, wc, bidet).

Indeling Appartement Torriano 2

Met centrale trap naar de 1e verdieping: woon- eetkeuken met vaatwasser en fornuis met oven. Een slaapkamer met 2 persoon bed en badkamer (wastafel, douche, wc, bidet) en een slaapkamer met 2 x 1 persoon bed en badkamer (wastafel, douche, wc, bidet). Op de begane grond is er een terras met eettafel ter beschikking van de bewoners van dit appartement.

Indeling Appartement Torriano 3

Begane grond; ruime hal c.q.woonkamer met bank, toegang tot de keuken met vaatwasser en fornuis met oven en magnetron. Zeer ruim van opzet! 1e verdieping: 3 slaapkamers waarvan 2 met een 2 persoon bed en 1 met 2 x een persoon bed. Er zijn badkamers elk met (wastafel, douche, wc, bidet).

Indeling Appartement Torriano 4

Met centrale trap naar de 1e verdieping: woon- eetkeuken met vaatwasser en fornuis met oven. Via een open verbinding naar een schitterende slaapkamer, prachtig uitzicht en zeer ruim met een 2 persoon bed. Daarnaast een badkamer met wastafel, douche, wc en bidet. Op de begane grond is er een terras met eettafel ter beschikking van de bewoners van dit appartement.

 

Betaling

Na telefonische reservering ontvangt u een inschrijvingsformulier per email. U wordt verzocht dit formulier z.s.m. ingevuld terug te sturen en de boekingskosten van € 25,- en de commissie van € 60,- of € 70,- per week over te maken (rekeningnummers staan op het inschrijfformulier). Wij sturen u een bevestiging van ontvangst met daarop vermeld hoe u de eigenaren moet betalen.

Schoonmaak

Schoonmaak van de appartement is inbegrepen. U wordt geacht het appartement met respect te behandelen en in goede staat achter te laten. U wordt verzocht eventuele schade of breuk te melden.

De kosten voor de eindschoonmaak bedragen: Torriano 1 € 60,-, Torriano 2 € 50,-, Torriano 3 € 70,-, Torriano 4 € 50,-.

Aankomst en vertrek

Gelieve te arriveren op zaterdagmiddag tussen 15.00 en 19.00 uur.

Vertrek uiterlijk zaterdag ochtend om 10.00 uur.

Bijzonderheden

In alle appartementen is een wasmachine aanwezig.

Gratis wifi.

Electrische laadpaal

Er kan met creditcard worden betaald.

Gratis vruchten plukken van de fruitbomen.

Lange bedden, 2 meter.

Extra bed: € 50,-

Honden alleen toegestaan in overleg, alle andere huisdieren niet toegestaan.

Op 700 meter is een levensmiddelenwinkel waar men brood, melk, kaas, fruit, groente etcetera kan kopen. Op 3 kilometer, in Mercatale, is er een Coop en op 6 km in San Casciano is een hele grote Coop.

Prijs per week in euro’s exclusief € 60,- of € 70,- per week commissie en € 25,- boekingskosten
  personen 19/03 – 11/06 11/06 – 03/09 03/09 – 08/10          
Torriano 1 4 € 700,- € 840,- € 700,-          
Torriano 2 4 € 700,- € 840,- € 700,-          
Torriano 3 6 € 840,- € 980,- € 840,-          
Torriano 4 2 € 450,- € 550,- € 450,-          

Vraag Informatie Aan

Chianti

Pin It on Pinterest