La Palombara

De Palombara is gelegen in de Sabijnse heuvels, in de rust van het boerenland, tussen vele olijfgaarden, én in de nabijheid van Rome. Zeer geschikt voor een familie -, culturele – of golfvakantie.

 

  • Poggio Catino
  • 8
  • € 1900 tot € 2700
  • Prachtig vrijstaand huis met groot terrein en privé zwembad

Omschrijving

La Palombara is een in 2006 volledig in stijl gerestaureerde boerenhoeve, daterend uit de vroeg 19e eeuw,

gelegen op een terrein van 3,5 ha olijf- en wijngaard, die jaarlijks vele liters olijfolie en wijn produceren. In voorjaar en zomer omringd door de geur van rozen en jasmijn, in het najaar door zoetgeurende houtvuurtjes. Elke dag opnieuw is het uitzicht naar de Monte Soratte met aan de voet het Tiber-dal adembenemend.

Het zwembad met comfortabel poolhouse ligt de gehele dag in de zon, met natuurlijke schaduw van oleanders en olijfbomen. Gasten kunnen genieten van een overvloed aan vruchten, groenten en kruiden uit eigen moestuin.

Naast de mogelijkheid van vele uitstapjes, is het heerlijk om dagen “ op het erf” en de nabijheid van het huis door te brengen.

In de directe omgeving zijn vele authentieke dorpjes te vinden, zoals Casperia, Roccantica, Montasola, Poggio Catino en Farfa. Een perfecte uitvalsbasis voor dagtripjes naar steden als Rome, Tivoli, Viterbo, Orvieto, Spoleto, Perugia, Arezzo en Florence.

Indeling La Palombara

Men komt het huis binnen op de eerste verdieping, alwaar zich 4 prachtige slaapkamers en 3 badkamers bevinden; 3 slaapkamers gelegen aan de gang, de 4e in de toren. Alle kamers zijn gerestaureerd met prachtige materialen en er zijn mooie kleuren gebruikt. Begane grond: voorraadkamer met wasmachine, WC, zijkamer met zitje, woonkamer met grote open haard, in het verlengde de eetkamer met ruime eettafel, aansluitend de keuken, van alle gemakken voorzien, met eveneens een open haard. Openslaande deuren naar het ruime terras. In alle ruimtes kan men van het prachtige uitzicht genieten. Het overdekte terras met grote marmeren tafel, aan de zijkant van het huis onder de toren, grenst direct aan keuken. Het zwembadhuis heeft een douche, WC en ijskast.

Betaling

Na telefonische reservering ontvangt u een inschrijvingsformulier per email. U wordt verzocht dit formulier z.s.m. ingevuld terug te sturen en de boekingskosten van € 25,- en de commissie van € 100,- tot € 150,- per week over te maken.

Schoonmaak

De schoonmaak van het huis bedraagt € 170,-, tuusentijdse schoonmaak op aanvraag à € 120,-.  U wordt geacht het huis met respect te behandelen en in goede staat achter te laten. Een borgsom van € 150,- wordt gevraagd bij aankomst. Eventuele schade of breuk melden.

Aankomst en vertrek

Gelieve te arriveren op zaterdagmiddag tussen 16:00 en 19:00 uur.

Vertrek uiterlijk zaterdagmorgen om 10:00 uur.

Bijzonderheden

• Prachtig uitzicht vanuit alle hoeken van het huis
• Wifi aanwezig
• Wasmachine en afwasmachine aanwezig
• Inpandige grot, waarin dranken gekoeld kunnen worden
• Zwembad 5 x 10 m, zonnig gelegen, met prachtig uitzicht en comfortabel poolhouse
• Tuinman onderhoudt tuin en zwembad regelmatig
• Moestuin
• Centrum van Rome binnen een uur te bereiken.

Prijs per week in euro’s exclusief € 100,- tot € 150,- per week commissie en € 25,- boekingskosten
personen 10/04 – 22/05 22/05 – 28/08 28/08 – 09/10 Overige periodes
La Palombara 8 € 2300,- € 2700,- € 2300,- € 1900,-

Vraag Informatie Aan

Poggio Catino

Pin It on Pinterest