Casa Ercole

Twee comfortabele appartementen met open haard op de eerste verdieping van gerestaureerd huis. Panoramische ligging aan rustige weg dwars door de Chianti-heuvels. Eigen terras/tuin met veel bloemen en planten. Boodschappen in Panzano of Greve op 5 km.

 

  • Greve in Chianti
  • 1+1, 2x 2, 2x 3+1 en 2x 5+1
  • € 40 tot € 730
  • vrijstaand huis met panoramische ligging

Omschrijving

Aan de prachtige panoramische weg tussen Mercatale en Panzano ligt het gerestaureerde huis Casa Ercole van de zusters Alda en Barbara. Alda woont in een appartement op de begane grond. De appartementen en het hele terrein worden met liefde door haar verzorgd. Ideale, zeer rustige ligging tussen Florence en Siena en vlakbij de abdij van Passignano. Mooi wandelgebied en goed uitgangspunt om de beroemde wijnbedrijven van de Chianti Classico te bezoeken (één ervan ligt aan de overkant van de weg). Alda heeft aan de achterkant van het huis een mooie studio gebouwd met prachtig uitzicht. Het kan met appartement Alda worden gecombineerd of op zichzelf worden gehuurd door 2 personen.

Indeling Alda

Trap naar eerste verdieping, rechts entree in gezellige woon/eetkeuken met oven, (satelliet)televisie en open haard. Slaapkamer met tweepersoons bed, slaapkamer met 2 eenpersoons bedden, één badkamer met bad en één met douche. Mogelijkheid tot huren van extra slaapkamer met eigen badkamer, op zelfde verdieping als het appartement. Zitje voor de deur, terras met panoramisch uitzicht, en daaronder nog een terras met tuin.

Indeling Alda- La terrazza

Een mooi gerestaureerde studio aan de achterzijde van het huis, bestaande uit een woon-slaapkamer met comfortabele stoel en bureautje, badkamer met douche, kleine koelkast en koffie-apparaat. Prachtig uitzicht vanaf het terras over de vallei. De prijs is € 50,00 p/n (min. 3 nachten) en € 40,00 p/n bij reservering van meer 3 nachten.

Indeling Barbara

Trap naar eerste verdieping, links grote slaapkamer met tweepersoons bed, en badkamer met douche, bidet en wc; rechts entree in eetkeuken/zitkamer met oven, open haard en bank; badkamer met douche en wc, slaapkamer met twee eenpersoons bedden. Beide slaapkamers kunnen met twee eenpersoons bedden opgemaakt worden of met tweepersoons bed. Tuin direct naast het huis.

Betaling

Na telefonische reservering ontvangt u een inschrijvingsformulier per email. Dit formulier z.s.m. ingevuld terugsturen. De boekingskosten van € 25,- en de commissie van € 70,- per week overmaken (rekeningnummers staan op het inschrijfformulier). Wij sturen u dan een bevestiging van ontvangst met daarop vermeld het bedrag dat u nog aan de eigenaresse moet betalen.

Schoonmaak

U wordt geacht het appartement in behoorlijke staat achter te laten en eventuele schade of breuk te melden.

Aankomst en vertrek

Gelieve te arriveren op zaterdagmiddag tussen 16.00 en 19.00 uur.

Vertrek uiterlijk zaterdagmorgen om 9.30 uur.

Bijzonderheden

Televisie aanwezig, Alda satelliet, Barbara geen satelliet.

Alda: internetverbinding en afwasmachine.

Centrale verwarming naar verbruik.

Boodschappen in Greve (5 km) of Panzano (5 km).

Wasmachine voor huurders aanwezig.

Let op: prijs voor 2 personen alleen bij gebruik van 1 slaapkamer.

Prijs per week in euro’s exclusief € 70,- per week commissie en € 25,- boekingskosten
personen 19/03 – 15/10 Overige periodes
Alda 5+1 € 750,- € 650,-
3+1 € 580,- € 480,-
2 € 480,- € 380,- (1 slaapkamer)
Alda- La terrazza 1+1 € 60,- € 50,- bij > 4 nachten
Barbara 5+1 € 700,- € 600,-
3+1 € 600,- € 500,-
2 € 500,- € 400,- (1 slaapkamer)

Vraag Informatie Aan

Vicchio di Mugello

Pin It on Pinterest