Vivo d’ Orcia

Comfortabel appartement in voormalige watermolen in het beroemde gebied van de Val d’Orcia, ten zuiden van Siena. Aan de rand van het dorpje Vivo d’Orcia en op 800 m hoogte. Wandelen tussen watervallen in oeroude bossen. Veel geneeskrachtige bronnen in deze buurt.

 

  • Vivo d’Orcia
  • 2
  • € 460

Omschrijving 

De heilige Romualdo besloot al omstreeks het jaar 1000 dat Vivo de ideale plaats was om een klooster te stichten. In de zestiende eeuw hebben de graven Cervini zich in Vivo gevestigd en er o.a. een middeleeuws kasteel laten restaureren. Vivo d’Orcia, verscholen in het groen van de hellingen van de Monte Amiata (1700 m) is nog niet aangetast door de moderne tijd en daardoor een ideale plek om tot rust te komen, te wandelen en te genieten van de natuur, burchten en kastelen en de heilzame bronnen in de buurt. Vivo voorziet trouwens heel Siena en omgeving van water! Het appartement dat ik aanbied is comfortabel ingericht. Een aardig restaurant in het dorp serveert heerlijke streekgerechten op het terras onder een grote kastanjeboom. In de gerestaureerde watermolen zijn meerdere appartementen gemaakt, eigendom van Italianen die er hoogstens in de weekenden of augustus verblijven. Men heeft hier uitzicht op de hele Val d’Orcia. Een prachtig gebied!.

 

Indeling Vivo 

Toegang vanaf parkeerplaats en terras, via een buitentrap. Eerste verdieping: ruime zitkamer met open haard, twee banken en tv. Door een boog komt men in de eetkeuken, die voorzien is van modern comfort, inclusief afwasmachine en combi-oventje. Badkamer met wasmachine en bad met handdouche. Ruime slaapkamer met tweepersoons bed. Uitzichten op bomen en de Val d’Orcia.

Betaling

Na telefonische reservering ontvangt u een inschrijvingsformulier per email. Dit formulier z.s.m. ingevuld terugsturen. De boekingskosten van € 25,- en de commissie van € 70,- per week overmaken (rekeningnummers staan op het boekingsformulier). Wij sturen u een ontvangstbevestiging, waarop tevens vermeld staat hoe u de eigenaren moet betalen.

Schoonmaak 

U wordt geacht het huis in behoorlijke staat achter te laten en eventuele schade of breuk te melden.

Aankomst en vertrek

Gelieve te arriveren op zaterdagmiddag tussen 16:30 en 19:00 uur.
Vertrek uiterlijk zaterdagmorgen om 9:30 uur.

Bijzonderheden

Wifi gratis aanwezig

 

Men heft niet persé een week te huren, minimaal 3 nachten.

Bed- en badlinnen à € 12,00 p.p.p.w.

Open haard, afwasmachine en wasmachine.

Verwarming naar verbruik à € 6,00 mc, hout voor openhaard à € 10,00 per eenheid

Gratis parkeren vlakbij het huis, afgesloten met electrisch hek

Boodschappen in het dorp op loopafstand, Siena op 60 km, Rome op 170 km.

Paardrijden, wandelen, warmwaterbronnen in de nabije omgeving.

 

Prijs per week in euro’s exclusief € 70,- per week commissie en € 25,- boekingskosten
  personen Alle seizoenen
Vivo 2 € 460,-

Vraag Informatie Aan

Vivo d'Orcia

Pin It on Pinterest