Villa Montazzi (Mugello)

Fraaie 18e-eeuwse villa 30 km ten noorden van Florence, in de Mugello, het land van Giotto en de Medici. Veel ruimte, geen mooi zwembad, wel veel charme. Borgo San Lorenzo met tennisbaan en zwembad op 3 km. Golfterrein met 18 holes vlakbij. Restaurant op loopafstand.stand.

 

  • Borgo San Lorenzo
  • 12
  • € 1500 tot € 2300
  • prefab privé-zwembad (4 x 8 x 1m10)

Omschrijving

 

Op ongeveer een half uur rijden ten Noorden van Florence in de “Mugello”, vlakbij beroemde Medici villa’s, fraaie, typisch Toscaanse 18e eeuwse villa met 6 slaapkamers, 3 badkamers, 3 zitkamers en een keuken. Prachtige uitzichten over het heuvelland en in de verte de Appenijnen. Grote Italiaanse tuin rondom. Biljart, ping-pong, hemelbedden en antieke meubels.
Op 10 minuten de Golfclub Poggio dei Medici met 18 holes. Boodschappen, bank, postkantoor, openbaar zwembad, tennisbanen op 3 km in Borgo San Lorenzo. Restaurants ook in het aardige stadje Scarperia op 10 minuten rijden en in Sagginale op 5 min. lopen.

Indeling Villa Montazzi (Mugello)

Begane grond: entree, links van de hal een ruime eetkamer met grote open haard. Rechts van de hal een zitkamer met televisie en gemakkelijke stoelen. Tussenverdieping keuken met gasfornuis, oven, magnetron en afwasmachine. Eerste verdieping: prachtige salon met kroonluchter. Een biljartkamer met open slaande deuren naar balkon en toren. Grote bibliotheek met bank en zitje. 6 slaapkamers, 3 met dubbel bed, 2 slaapkamers met 2 eenpersoons bedden, één met twee kleine eenpersoons hemelbedden en één (naast tweepersoons slaapkamer) met antiek klein kinderbedje. Een badkamer met bad, douche, bidet en wc halverwege de trap. Twee badkamers met douche, bidet en wc.

Betaling

Na telefonische reservering ontvangt u een inschrijvingsformulier per email. Dit formulier z.s.m. ingevuld terugsturen. De boekingskosten van € 25,- en de commissie van € 100,- tot € 120,- per week overmaken (rekeningnummers staan op het inschrijfformulier). Wij sturen u een bevestiging van ontvangst met daarop vermeld hoe u de eigenaar moet betalen.

Schoonmaak

U wordt geacht het huis in behoorlijke staat achter te laten en eventuele schade of breuk te melden.

Aankomst en vertrek

Gelieve te arriveren op zaterdagmiddag tussen 14.00 en 18.00 uur.
Vertrek uiterlijk zaterdagmorgen om 9.30 uur.

Bijzonderheden

Mogelijkheid maaltijden te bestellen.
Wasmachine en afwasmachine.
TV, videorecorder en CD-speler.
Telefoon met teller. Internet aanwezig via USB-stick.
Schoonmaakkosten € 120,-.
Boodschappen in Borgo San Lorenzo op 3 km en in Sagginale op 500 m.

 

Prijs per week in euro’s exclusief € 100,- tot € 120,- per week commissie en € 25,- boekingskosten
  personen 15/05 – 19/06 19/06 – 28/08 28/08 – 11/09         Overige periodes
Villa Montazzi (Mugello) 12 € 1700,- € 2300,- € 1700,-         € 1500,-

Vraag Informatie Aan

Borgo San Lorenzo

Pin It on Pinterest