Villa Montagnola

Verborgen aan een mooie landweg, ligt daar dan opeens Villa Montagnola met een prachtig uitzicht over de vallei naar het dorpje Torri in Sabina. Dit heerlijke familiehuis is gebouwd door een Nederlands echtpaar, is van alle gemakken voorzien en geeft u een gevoel van thuiskomen op de juiste plek.

 

 • Torri in Sabina
 • 6
 • € 1440 tot € 2520
 • volledig vrijstaand familiehuis met prachtig uitzicht

  Omschrijving 

  Villa Montagnola biedt alles om van uw vakantie iets speciaals te maken. Uitstekend geschikt voor familievakanties maar ook voor een golfweek of voor de ultieme rust. Het huis is gebouwd in de rustieke stijl van een casale uit deze streek, uitgevoerd door lokale handwerklieden die met liefde en aandacht hout en stenen bewerkt hebben. Maar ook met alle luxe, licht en comfort van een moderne villa.

  Het panorama is adembenemend met eindeloos uitzicht over olijf- en wijngaarden, glooiende heuvels en de Sabijnse bergen. Hier kun je de absolute stilte ervaren en vind je nog een heldere sterrenhemel met zicht op de Melkweg. De Villa ligt op een terrein van 27 hectare olijfgaarden, weilanden en bossen.

  Het huis is omringd door een mooie tuin met 150m2 terras zodat ieder moment van de dag verschillend beleefd kan worden. Aangesloten aan de tuin is er een olijfgaard van bijna 2 hectare. Daarin bevindt zich ook de BBQ en Jeux de Boulles baan. Het middeleeuwse dorpje Torri in Sabina ligt op 3 km afstand en dichtbij zijn er de mooie dorpjes Casperia, Rochette, Montasola en Roccantica. In de omgeving is een keur aan verschillende restaurants met hun typische Italiaanse gastvrijheid, uitstekende keuken en vriendelijk geprijsde menu’s.

  De ligging zo dicht bij Rome biedt ook de mogelijkheid voor een heerlijk diner in het centrum van de stad met het digestief in de tuin van de villa, omringt door de sterren en de rust.

  Indeling Villa Montagnola 

  Via een langweggetje rijdt men naar de achterzijde van het huis waar zich de typische loopbrug bevindt, kenmerkend aan dit huis. Eromheen lopend ontdekt u de loggia die over de gehele breedte van het huis loopt met een grote eettafel. Begane grond: de woonkamer in het midden van het huis heeft een openhaard en gemakkelijke banken en een bibliotheek, twee persoons slaapkamer met openslaande deuren, badkamer met douche, bad, wastafel en aparte wc , gezellige forse woonkeuken in Sabijnse stijl met 6-pits fornuis en alle comfort, ruime eettafel, bijkeuken met wasmachine. Via open trap in de woonkamer naar de 1e etage: een extra uitgang via het bruggetje naar buiten, badkamer met douche, wastafel en wc, twee persoons slaapkamer en een slaapkamer met 2 losse bedden. Prachtig zwembad met ligstoelen en nog twee aparte zon en schaduw zitjes rondom het huis. Daar is ook de pizzaoven, ingebouwd in de rotsen. De villa is voorzien van airconditioning. 

  Betaling

  Na telefonische reservering ontvangt u een inschrijvingsformulier per email. U wordt verzocht dit formulier z.s.m. ingevuld terug te sturen en de boekingskosten van € 25,- en de commissie van € 100,- tot € 120,- per week over te maken (rekeningnummers staan op het inschrijfformulier). Wij sturen u een bevestiging van ontvangst met daarop vermeld hoe u de eigenaren moet betalen.

  Schoonmaak

  Schoonmaak van het huis is inbegrepen. U wordt geacht het huis met respect te behandelen en in goede staat achter te laten. Een borgsom van € 350,- wordt gevraagd bij aankomst. Eventuele schade of breuk melden.

  Aankomst en vertrek

  Gelieve te arriveren op zaterdagmiddag tussen 16:00 en 19:00 uur.
  Vertrek uiterlijk zaterdagmorgen om 10:00 uur.

  Bijzonderheden

  Wireless internet aanwezig. Airconditioning aanwezig 
  Wasmachine en droger aanwezig voor gebruik door de gasten.
  Keuken ingericht met alle benodigde comfort. De eigenaresse heeft hier haar recepten uitgeprobeert voor de kookboeken die ze heeft uitgegeven.
  Maaltijden aan huis kunnen worden geregeld.
  Ruim zwembad met ligstoelen en prachtig uitzicht over de vallei.
  De beheerster en de tuinman zorgen er dagelijks voor dat het er prachtig uitziet zonder dat u er iets van merkt.

  Prijs per week in euro’s exclusief € 100,- per week commissie en € 25,- boekingskosten
    personen 27/03 – 26/06 26/06 – 28/08 28/08 – 25/10          
  Villa Montagnola 6 € 1440,- € 2520,- € 1440,-          

  Vraag Informatie Aan

  Torri in Sabina

  Pin It on Pinterest