Villa Bosco

Verborgen aan een mooie bosweg, ligt daar dan opeens Villa Bosco met een prachtig uitzicht over de vallei richting het stadje Castellina in Chianti. Dit heerlijke familiehuis was eigenlijk gebouwd als verdedigingspost , maar is in de loop van de tijd verbouwd tot chique villa. Het is onderdeel van een kleine oude “borgo” ofwel gehucht.

 

  • Castellina in Chianti
  • 6
  • € 2000,-
  • Mooie geschakelde villa in een kleine borgo in het bos. Op hetzelfde terrein is een leuk appartement te huur. Privé zwembad

Omschrijving

Villa Bosco biedt alles om van uw vakantie iets speciaals te maken. Uitstekend geschikt voor familievakanties waar u zowel rust als vertier kunt beleven. De kleine borgo ligt 10 minuten van Castellina in Chianti. De prachtige oorspronkelijk 15e-eeuwse huizengroep waar vroeger een toren dienst deed als uitkijkpost, wordt bewoond door verschillende huurders (Engelsen en Fransen). De eigenaar van het geheel verhuurt zijn mooi villa. Midden in het bos kom je heerlijk tot rust en het blijft er lekker koel. Er is nog een mooi oud kapelletje aanwezig. Villa Bosco heeft sinds kort  een eigen privé zwembad. 

Maar er is ook een mooi gelegen gezamenlijk zwembad dat ook prachtig uitzicht biedt over de aangrenzende wijnvelden.

Het huis is ingericht met mooi antiek en kunst maar is toch eenvoudig gebleven. De slaapkamers zijn ruim en de villa biedt dus voldoende ruimte aan 6 personen. De authentieke keuken is van alle gemakken voorzien.

Binnen korte tijd kan men in Castellina zijn, maar ook andere dorpen en de steden Florence en Siena zijn goed bereikbaar.

 

Indeling Villa Bosco

Via een goed begaanbaar bosweggetje (1,2 km) komt men bij de villa. Entree in hal waar zich links de eerste woonkamer bevindt, met een comfortabele bank en een open haard. Centrale hal met mooi trappenhuis. Keuken, eenvoudig maar alle comfort aanwezig (vaatwasmachine, 6-pits kookplaat, oven). Woon- eetkamer met comfortabele fauteuils en een ruime eettafel. Bijkeuken met wasmachine. Badkamer met douche. 1e verdieping: 2 slaapkamers met twee persoonsbedden en 1 slaapkamer met 2 losse bedden (en een extra bed). Op deze verdieping is er ook een kleine fitnessruimte en er zijn 2 badkamers met douche, bad en toilet. Vanuit de gang kan men naar de tuin waar een grote houten eettafel onder de bomen staat en ook een zitje waar men lekker kan lezen of iets drinken. Met een paar treetjes komt men dan bij het privé zwembad met prachtig uitzicht en waar stoelen omheen staan.

Betaling

Na telefonische reservering ontvangt u een inschrijvingsformulier per email. U wordt verzocht dit formulier z.s.m. ingevuld terug te sturen en de boekingskosten van € 25,- en de commissie van € 80,- of € 120,- per week over te maken (rekeningnummers staan op het inschrijfformulier). Wij sturen u een bevestiging van ontvangst met daarop vermeld hoe u de eigenaren moet betalen.

Schoonmaak

Schoonmaak van het huis is inbegrepen. U wordt geacht het huis met respect te behandelen en in goede staat achter te laten. Een borgsom van € 150,- wordt gevraagd bij aankomst. Eventuele schade of breuk melden.

Aankomst en vertrek

Gelieve te arriveren op zaterdagmiddag tussen 16.00 en 19.00 uur.

Vertrek uiterlijk zaterdagmorgen om 10:00 uur.

Bijzonderheden

Een villa in een koel bos!

Bed- en badlinnen inclusief.

Wireless internet aanwezig.

Wasmachine aanwezig voor gebruik door de gasten.

Keuken ingericht met alle benodigde comfort.

Klein privé zwembad naast het huis met ligstoelen en prachtig uitzicht over de vallei

.

Prijs per week in euro’s exclusief  € 100,- per week commissie en € 25,- boekingskosten

Borg à € 150,- te betalen bij aankomst.

personen 25/05 – 28/09
Villa Bosco 6 € 2000,-

[availabilitycalendar category=”60″]

Vraag Informatie Aan

Castellina in Chianti

Pin It on Pinterest