Solatio

Zeer charmant en fraai ingericht vrijstaand huis van Italiaanse kunsthandelaren die in Parijs wonen. Zeer rustig en midden in de natuur gelegen. Veel ruimte en mooie uitzichten. Boodschappen in Radda op 6 km.

VANWEGE EEN GROTE VERBOUWING, WORDT SOLATIO IN 2019 NIET VERHUURD!!! 

 

  • Radda in Chianti
  • 5+2 en 8+2
  • € 1600 tot € 2800
  • privé-zwembad

Omschrijving

Zeer centraal en rustig gelegen in het Chianti Classico-gebied vlakbij enkele beroemde wijnbedrijven en een half uur rijden van Siena. Fraai gerestaureerd en met veel smaak en artistiek ingericht huis. Het huis ligt zeer afgelegen, verscholen tussen het groen aan het einde van een ongeasfalteerd weggetje. Terrassen met zon en schaduw, overdekte ruimte om buiten te eten en zwembad (5×10 m) naast het grote huis. Uitzicht op landschap met wijn- en olijfgaarden, cipressen en bossen.

Indeling Solatio

Begane grond: entree in grote, mooie zitkamer met biljart. Aansluitend, enkele treden lager, eetkamer met mooi uitzicht. Daarnaast de keuken met afwasmachine, groot gasfornuis en deur naar terras. Aparte ruimte met wasmachine. Tweepersoons slaapkamer met deur naar tuin, badkamer met douche en wc. Trap naar eerste verdieping; nog een gezellige zitkamer met tweepersoons divanbed, grote open haard, kaarttafeltje en boekenkast. Slaapkamer met (prachtige antieke) twijfelaar. Slaapkamer met drie eenpersoons bedden, slaapkamer met één éénpersoons bed, badkamer met douche, bidet, wastafel en wc. Aan de andere kant van de zitkamer televisiekamer met tweepersoons divanbed, aansluitend (zonder deur!) een prachtige slaapkamer met antiek tweepersoons bed. Badkamer met bad, douche, wastafel, bidet en wc.

Betaling

Na telefonische reservering ontvangt u een inschrijvingsformulier per email. Dit formulier z.s.m. ingevuld terugsturen. De boekingskosten van € 25,- en de commissie van € 100,- tot € 150,- per week overmaken (rekeningnummers staan op het inschrijfformulier). Wij sturen u een bevestiging van ontvangst met daarop vermeld hoe u de eigenaren moet betalen.

Schoonmaak

U wordt geacht het huis met de antieke meubels met respect te behandelen en in behoorlijke staat achter te laten. Eventuele schade of breuk te melden.

Aankomst en vertrek

Gelieve te arriveren op zaterdagmiddag tussen 16.00 en 19.00 uur.
Vertrek uiterlijk zaterdagmorgen om 9.30 uur.

Bijzonderheden

Televisie en geluidsinstallatie aanwezig.
Computer aanwezig, gratis gebruik.
Internet/wifi is gratis aanwezig.
Boodschappen in Radda op 6 km, Coop ook op zondagochtend open.
Eénmaal per week 3 uren schoonmaak inbegrepen.

Prijs per week in euro’s exclusief € 100,- tot € 150,- per week commissie en € 25,- boekingskosten
personen20/04 – 22/0622/06 – 24/0824/08 – 28/09Overige periodes
Solatio8+2€ 2500,-€ 2800,-€ 2500,-€ 1800,-
5+2€ 2000,-€ 2800,-€ 2000,-€ 1600,-

Vraag Informatie Aan

Radda in Chianti

Pin It on Pinterest