Semifonte

Twee zeer comfortabele appartementen met airco. Mooie uitzichten, gelegen aan de weg van Barberino naar Petrognano. Fraai zwembad. Op het terrein zijn ook 5 andere appartementen van Italiaanse eigenaren, die er nauwelijks zijn.

 

  • Barberino Val d’Elsa
  • 6 en 7
  • € 800 tot € 1300
  • zwembad (7 x 14m)

Omschrijving

In het fraaie landschap ten westen van de verbindingsweg tussen Florence en Siena met afwisselend wijngaarden, graanvelden en bossen ligt Semifonte, nog net voor het plaatsje Petrognano en niet ver van de weg. Niettemin zijn ligging en uitzicht erg mooi en heeft men nauwelijks last van verkeer.

De twee zeer recent gerestaureerde appartementen liggen in hetzelfde gebouw als dat van de eigenaar en zijn gezin. Op het terrein staat een tweede gebouw met daarin vier appartementen. In een daarvan woont een neef van de eigenaar met zijn gezin, de andere drie worden incidenteel bewoond. Er is een mooi zwembad, en de appartementen die wij aanbieden hebben beide een overdekt terras voor de deur.

 

Indeling Luna

Op de begane grond een kamer met twee éépersoons bedden en boven twee tweepersoonsslaapkamers, in een daarvan staat een extra eenpersoonsbed.

Indeling Sole

Toegang vanaf de weg naar ruime parkeerplaats met hek. Ingang in zitkamer met open haard en aansluitend complete eetkeuken. Begane grond: Een slaapkamer met twee éénpersoons bedden, badkamer met douche. Eerste verdieping: twee tweepersoonsslaapkamers en twee badkamers met bad en douche.

Betaling

Na telefonische reservering ontvangt u een inschrijvingsformulier. Dit formulier z.s.m. ingevuld terugsturen. De boekingskosten van € 25,- en de commissie van € 80,- per week overmaken (rekeningnummers staan op het inschrijvingsformulier). Wij sturen u een bevestiging van ontvangst met daarop vermeld hoe u de eigenaren moet betalen. Dit kan ook ter plaatse met een creditcard.

Schoonmaak

U wordt geacht het huis in behoorlijke staat achter te laten en eventuele schade of breuk bijtijds te melden. Eindschoonmaak à € 100,00.

Op verzoek kan tussendoor tegen betaling extra worden schoongemaakt.

Aankomst en vertrek

Gelieve te arriveren op zaterdagmiddag tussen 16.00 en 19.00 uur. De aankomst is in Tavarnelle, waar de eigenaar een B&B heeft. Hij begeleidt de gasten van hieruit naar Semifonte (4 km afstand).

Vertrek uiterlijk zaterdagmorgen om 9.30 uur.

Bijzonderheden

Afwasmachine, wasmachine, satelliet-tv, airconditioning, open haard in beide appartementen. Gratis wifi.

Centrale verwarming te betalen naar verbruik.

Extra persoon € 105,- per week.

Kosten verschoning lakens en handdoeken € 50,-.

Kosten extra schoonmaak en verschoning € 105,-.

Boodschappen in Barberino Val d’Elsa op 2 km.

Restaurant in Petrognano op loopafstand.

Parkeerplaats met hek.

 

Prijs per week in euro’s exclusief € 100,- per week commissie en € 25,- boekingskosten
personen 30/03 – 01/06 01/06 – 14/09 14/09 – 26/10 26/10 – 30/12 30/12 – 30/03
Luna 7 € 950,- € 1300,- € 950,- € 800,- € 800,-
Sole 6 € 950,- € 1300,- € 950,- € 800,- € 800,-

Vraag Informatie Aan

Barberino Val d'Elsa

Pin It on Pinterest