Podere Fulvia

Mooi ruim appartement met comfortabele en smaakvolle inrichting; terras en tuin voor de deur. Siena op 5 km. Veel romaanse kerkjes en kloosters in de omgeving.

 

  • Siena
  • 2+2
  • € 420 tot € 500

Omschrijving

Als men vanuit Siena (Porta San Marco) een paar kilometer een mooie slingerweg naar boven neemt komt men in een prachtig gebied. Hier ligt, niet ver van de asfaltweg maar toch rustig een groot huis waar een beheerders echtpaar en één andere huurder permanent woont. Soms wordt het aangrenzende huis als weekend-huis gebruikt. Op de begane grond bevindt zich een luxe appartement dat de eigenaresse, een historica uit Siena, oorspronkelijk voor eigen gebruik bedoeld had. Direct voor de deur een groot terras, tuin met overdekt gedeelte. Prachtige uitzichten. Ideale ligging voor liefhebbers van een combinatie van rust en prachtig landschap met toch een stad op korte afstand. Verder natuurlijk vele uitstapjes mogelijk naar o.a. kloosters (Eremo di Lecceto, S. Leonardo del Lago) en romaanse kerkjes. Een zwembad en golfterrein op 15 minuten rijden.

Indeling Podere Fulvia

Begane grond. Entree via openslaande deuren in ruime zitkamer met tv, fraai ingericht, eetkeuken eveneens met openslaande deuren (magnetron en hete lucht oven), slaapkamer met tweepersoons bed, studio met eenpersoons bed plus eenpersoons divanbed, 2 kleine badkamers met douche (geen bidet) en w.c. Boven dit appartement is, geheel onafhankelijk, een tweede appartement dat permanent verhuurd wordt.

Betaling

Na telefonische reservering ontvangt u een inschrijvingsformulier per email. Dit formulier z.s.m. ingevuld terugsturen. De boekingskosten van € 25,- en de commissie van € 70,- per week overmaken (rekeningnummers staan op het inschrijfformulier). Wij sturen u dan een bevestiging van ontvangst met daarop vermeld het bedrag dat u nog aan de eigenaar moet overmaken.

Schoonmaak

U wordt geacht het appartement in behoorlijke staat achter te laten en eventuele breuk of schade te melden.

Aankomst en vertrek

Gelieve te arriveren op zaterdagmiddag tussen 16:00 en 19:00 uur.

Vertrek uiterlijk zaterdagmorgen om 9:30 uur.

Bijzonderheden

Centrale verwarming naar verbruik.
Wasmachine, op verzoek, € 5,-.
Wifi aanwezig, laptop beschikbaar.
Schoonmaakkosten € 40,-.
Boodschappen in Siena 5 km en goed eenvoudig restaurant/pizzeria op loopafstand.
Prachtige tuin, de eigenaar is lid van de tuin-associatie van Siena.
Er is een zwembad op 10 minuten rijden van Podere Fulvia.
Bushalte op loopafstand.

Prijs per week in euro’s exclusief € 70,- per week commissie en € 25,- boekingskosten
personen 18/06 – 10/09 Overige periodes
Podere Fulvia 2+2 € 500,- € 420,-

Vraag Informatie Aan

Siena

Pin It on Pinterest