Da Flavia

In voormalig cisterciënzer kloostertje, waar ook de sympathieke eigenaren wonen, met veel smaak en zorg ingericht, met rondom bomen en groen. Rust en privacy, een oase in een wat drukkere omgeving. Goed wandelen of fietsen in directe omgeving. Per auto of openbaar vervoer naar Assisi, Gubbio, Todi, Orvieto en andere beroemde steden in Umbrië.

 

  • Castel del Piano
  • 2x 2
  • € 65 tot € 420
  • Bed & Breakfast

Omschrijving 

Prachtige B&B in een voormalig cisterciënzer kloostertje uit de 15e eeuw, dat ligt in een oase van rust met veel groen, bomen en gazon rondom, aan de rand van het stadje Castel del Piano, ongeveer 8 km ten zuiden van Perugia, goed uitgangspunt voor bezoek aan andere beroemde steden van Umbrië.
De sympathieke eigenaren hebben het geheel kort geleden gerestaureerd en met veel smaak ingericht.
Voor de gasten is er in een geheel onafhankelijk deel van het huis, op de eerste verdieping, een mooie slaapkamer, een ’studio’ , en een grote mooie badkamer. Alles in mooie kleuren en met antieke meubels ingericht. Het ontbijt kan buiten gebruikt worden. Een groot deel van de tuin staat ter beschikking van de gasten.

 

Indeling Da Flavia 

Eigen opgang via buitentrap naar eerste verdieping. Studio met bank, schrijftafel en twee stoelen. Slaapkamer met groot tweepersoonsbed. Grote badkamer met bad, douche, bidet en w.c. Uitzichten op tuin met bomen en gazon. Eigen stuk tuin met bomen en schaduw.

Betaling

Na telefonische reservering ontvangt u een inschrijvingsformulier per email. Dit formulier z.s.m. ingevuld terugsturen. De boekingskosten van € 25.- en de commissie van respectievelijk € 45.- of € 25.- per week overmaken (rekeningnummers staan op het inschrijvingsformulier). Wij sturen u een bevestiging van ontvangst met daarop vermeld hoe u de eigenaar moet betalen.

Schoonmaak

U wordt geacht het huis in behoorlijke staat achter te laten en eventuele schade of breuk te melden.

Aankomst en vertrek

Gelieve te arriveren op zaterdagmiddag tussen 16:00 en 19:00 uur.
Vertrek uiterlijk zaterdagmorgen om 9:30 uur.

Bijzonderheden

Parkeerplaats voor de deur.
Ontbijt met eigengemaakte jam en baksels inbegrepen in de prijs.
Maaltijd op bestelling.
Waterkoker voor koffie of thee.
Kleine ijskast.
Perugia op 8 km.

Prijs per week in euro’s exclusief € 45,- of € 25,- per week commissie en € 25,- boekingskosten
  personen Alle seizoenen
Da Flavia 2 € 500,- per week
2 € 75,- per dag, minimaal 3 dagen

Vraag Informatie Aan

Castellina in Chianti

Pin It on Pinterest