Casale Il Cacciatore

Casa Il Cacciatore is één van de twee gerestaureerde vrijstaande huizen, op een prachtig groot terrein vol olijfbomen van een zeer sympathieke Nederlandse eigenaresse. Casa Il Cacciatore is een kleiner huis maar heeft wel  een eigen zwembad. Het ligt  in onbedorven gebied, een uur rijden van Rome. Zowel het terrein als de inrichting van het huis is zeer goed verzorgd, panoramisch uitzicht op de Sabijnse heuvels, alle comfort. Leuke stadjes en dorpjes in directe omgeving. Boodschappen op 5 km

 

  • Tarano
  • 1 tot 4
  • € 1150 tot € 1390
  • privé-zwembad

Omschrijving

Perfect gerestaureerde, geheel vrijstaande, en mooi ingerichte huizen van Nederlandse eigenaren op 2 ha mooi aangelegd en omheind terrein met wijnranken, olijfbomen, granaatappels en gazon. De huizen liggen op een heuvel en ongeveer 100 meter van elkaar (maar niet zichtbaar/hoorbaar voor elkaar door heuvel en struikgewas) in bijzonder landelijk en heuvelachtig gebied, met landbouw en veeteelt en een achtergrond van hogere groene bergen. Rome is zowel met de auto als met de trein in ongeveer een uur te bereiken. De hele streek biedt veel bezienswaardigheden, oude kloosters, middeleeuwse kastelen en dorpjes, een onbedorven sfeer en gastvrije bewoners. Grote keuze in restaurants, boodschappen in de directe omgeving.

Indeling Casa Il Cacciatore

Eigen oprit en parkeerplaats. Entree vanaf terrasje in woon/eetkeuken met houtkachel, oven en afwasmachine. Vanuit deze keuken: eenpersoons slaapkamer met via trapje nog een extra bed (beide bedden 90 cm breed). Ruimte voor ijskast, diepvries en wasmachine. Grote slaapkamer met zitje en tweepersoons hemelbed. Badkamer met douche. Naast het huisje overdekte eetgelegenheid mooi zwembad (8 x 4 m). Overal panoramisch uitzicht.

Betaling

Na telefonische reservering ontvangt u een inschrijvingsformulier per email. Dit formulier z.s.m. ingevuld terugsturen. De boekingskosten van € 25,- en de commissie van € 100,- of € 120,- per week overmaken (rekeningnummers staan op het inschrijvingsformulier). Wij sturen u een bevestiging van ontvangst met daarop vermeld hoe u de eigenaren moet betalen.

Schoonmaak

U wordt geacht het huis in behoorlijke staat achter te laten en eventuele schade of breuk te melden.

Eindschoonmaak bedraagt € 150,00.

Aankomst en vertrek

Gelieve te arriveren op zaterdagmiddag tussen 16:00 en 19:00 uur.

Vertrek uiterlijk zaterdagmorgen om 9:30 uur.

Bijzonderheden

Afwasmachine, wasmachine, ijskast met diepvries, Nespresso apparaat. Televisie.

Badhanddoeken voor bij het zwembad gratis

Centrale verwarming en houtkachel

Boodschappen in Borgonuovo of andere kleine dorpjes (3 km)

Prijs per week in euro’s exclusief € 100,- of € 150,- per week commissie en € 25,- boekingskosten
personen 27/04 – 29/06 29/06 – 31/08 31/08 – 26/10
Casa Il Cacciatore 3+1 € 1150,- € 1390,- € 1150,-

Overige seizoenen op aanvraag.

Vraag Informatie Aan

Tarano

Pin It on Pinterest