Casale Il Cacciatore

 

  • Tarano
  • 1 tot 2
  • € 1750
  • privé-zwembad

Casale Cacciatore is een prachtig, zeer recent, gerestaureerd  vrijstaand  huisje voor twee personen, ontworpen in volledige harmonie met de natuur. Omgeven door de typische schoonheid van het Sabijnse heuvelland, een uur rijden van Rome,  met uitzicht over olijfgaarden en glooiende akkers. Vlinders fladderen rond en vogels scheren door het dal, met de hop en de bijeneter als vaste gasten in de tuin. Casale Cacciatore heeft een eigen zwembad. Zowel het terrein als de inrichting van het huis is zeer goed verzorgd met alle moderne comfort. 

 

Rome is zowel met de auto als met de trein in ongeveer een uur te bereiken. De hele streek biedt veel bezienswaardigheden, oude kloosters, middeleeuwse kastelen en dorpjes, een onbedorven sfeer en gastvrije bewoners. Er is een grote keuze in restaurants, leuke stadjes en dorpjes in de directe omgeving. Boodschappen op 5 km. 

 

Ligging

 Zie onderstaand de kaart (link)

 Indeling Casale Cacciatore

 Eigen oprit en parkeerplaats. Entree vanaf terrasje in woon/eetkeuken met oven, afwasmachine, koel-vriezer. Vanuit deze keuken: grote slaapkamer met zitje en tweepersoonsbed. Airco. Badkamer met inloopdouche. Naast het huisje : bijkeuken met wasmachine en droger. Overdekte eetgelegenheid, picknicktafel onder de boom en mooi zwembad (8 x 4 m) met buitendouche. Overal panoramisch uitzicht.

 

Betaling

Na telefonische reservering ontvangt u een boekingsformulier per email. Dit formulier z.s.m. ingevuld terugsturen. De boekingskosten van € 25,- en de commissie van € 100,- per week overmaken (rekeningnummers staan op het boekingsformulier). Wij sturen u een bevestiging van ontvangst met daarop vermeld hoe u de eigenaren moet betalen.

 

Schoonmaak

 U wordt geacht het huis in behoorlijke staat achter te laten en eventuele schade of breuk te melden.

 

Aankomst en vertrek

Gelieve te arriveren op zaterdagmiddag tussen 16.00 en 19.00 uur. Vertrek uiterlijk zaterdagmorgen om 9.30 uur.

 

Bijzonderheden

 Afwasmachine, wasmachine, ijskast met diepvries, Nespresso apparaat, Wifi, Sonos Soundsystem, Kamado BBQ

 Satelliet-tv, Netflix

 Badhanddoeken voor bij het zwembad gratis.

 Boodschappen en restaurants in Borgonuovo of andere kleine dorpjes (5 km).

Gebruikskosten airco worden in rekening gebracht 

  

Prijs per week in euro’s exclusief € 100,- per week commissie en € 25,- boekingskosten

 

personen

26/6 – 28/8

26/4 – 26/6
28/8 – 23/10

overige perioden

Il Casale Cacciatore

2

€ 1800,-

€ 1400,-

 

 

Vraag Informatie Aan

Tarano

Pin It on Pinterest